Crazy-linssit

Crazy-linsseillä voi yllättää ja jopa säikäyttää. Crazy-linssi on peittää silmän oman värin kokonaan ja linssissä voi olla joku erikoinen kuvio.

Crazy-linssissä on erikoinen kuva, kuvio tai väri

Crazy-linssillä voi matkia vaikka erilaisten eläinten silmiä. Yleisiä eläinten silmiä matkivia crazy-linssejä ovat esimerkiksi kissan tai käärmeen silmä. Crazy-linssissä voi olla myös esimerkiksi dollarin kuvia tai spiraalimainen kuvio. Myös kokomustat tai -valkoiset crazy-linssit ovat vaikuttavat.

Crazy-linssit ovat asuste

Harvat ihmiset käyttävät crazy-linssejä päivittäin, koska crazy-linssit näyttävät yleensä aika epätavalliselta. Erilaisiin naamiaisiin crazy-linssit tuovat kuitenkin hyvän lisäsäväyksen ja monesti täydentävät naamiaisasua hyvin. Myös vappuna, penkkareissa tai halloweenina voi hyvin käyttää crazy-linssejä.

Optikolta pitää varmistaa, millaiset crazy-linssit sopivat

Vaikka kyseessä on asuste, pitää käydä ennen crazy-linssien ostamista optikolla. Optikko tutkii silmän muotoa ja optikolta saamien tietojen avulla voi crazy-linssit ostaa vaikka netistä. Kaikki muutkin piilolinssien hoitoa ja puhdistamista koskevat ohjeet pätevät myös crazy-linsseihin.

Vain harvoissa crazy-linsseissä on vahvuudet

Tavallisesti crazy-linssejä on myyty ilman vahvuuksia, mutta nykyään crazy-linssejä löytyy myös vahvuuksilla. Koska crazy-linssejä saa vahvuuksilla melko rajallisesti, kovin kattavasti näkövirheitä ei voi crazy-linsseillä korjata.